PERSONAL TRAINING

 

Personal Training is absoluut de effectiefste manier om je persoonlijke doelen te behalen. Na een kennismaking en uitgebreide intake ga je 1 op 1 aan de slag met een ervaren Personal Trainer. Naast trainingsbegeleiding krijg je uitgebreid advies over voeding, supplementen en lifestyle.

 

Personal Training is uitermate geschikt voor mensen die zoeken naar de  ‘stok achter de deur’ of voor mensen die snel hun specifieke doelen moeten of willen behalen. Op basis van je intake wordt er een overeenkomst aangegaan voor een bepaalde tijd. Je trainingen vinden plaats op afspraak en zijn flexibel en in overleg met je Personal Trainer.

 

Wij werken graag met gemotiveerde mensen met concrete doelen. Dit wil zeggen dat er een wederzijds vertrouwen en klik moet zijn om een samenwerking aan te gaan.

 

Dit is de basis voor succes!

 

 

Hoe gaan we te werk bij Personal Training?

 

Tijdens de intake in de vorm van een informeel en open gesprek komen zaken aan bod als; doelstellingen, trainingservaring, voeding, lifestyle, blessures, mogelijke obstakels etc. De kennismaking vinden we al net zo belangrijk als de informatie, omdat er een goed gevoel moet zijn tussen trainer er klant. Op basis van het gesprek wordt door de personal trainer een advies opgesteld op basis waarvan er wel of niet gestart wordt met de training.

 

Gedurende de trainingsperiode worden je vorderingen continue in de gaten gehouden en genoteerd. De training kan daarom snel veranderen om te zorgen dat je voortgang niet stagneert.

 

Ook zou het kunnen zijn dat het Hormonal Profiling programma het best bij jouw situatie past.

 

Personal Training is er vanaf €.45,- per uur. Een alternatief als dit niet in je budget ligt is onze bekende 90 day challenge. Hierbij werk je wel aan je eigen doelen, maar deel je de tijd en ruimte en trainer met andere personen, waardoor de kosten lager uitvallen.